15.10.2015 - HopTrop

Večer hraje HopTrop.

 

Vstupné: 290,- Kč

Začátek: 15.10.2015 od 19 hodin

Místo: sál U Boudů (Praha - Kolovraty)

Rezervace: od 1.9.2015

 
 
V novém představení sestaveném převážně z tvorby Ladislava Kučery, jeho synaRoberta a jeho přátel, zazní například písničky Silver Hill, Valouny a Obchodník s deštěm. Nebudou chybět ani známé hity jako je Amazonka, Tři kříže, Jonatán, a také vodácké písničky, které vznikly spoluprací souboru se známým spisovatelem Zdeňkem Šmídem.

Pořad je proložen vlastním osobitým vyprávěním příhod ze života protagonistů i jejich populárních kolegů  - známých muzikantů. HOP TROP kromě živé hudby a svých nahrávek nabízí jako novinku posluchačům na svých koncertech knížku se všemi písničkami a mnoha fotografiemi.

Skupina HOP TROP je stálicí na scéně trampské hudby už plných 34 let, a od svého vzniku hraje stále v původním složení.

HOP TROP byl hodnocen na festivalech Porta nejvyššími cenami za interpretaci i autorství a v roce 1988 se stal držitelem Zlaté Porty. Za album, vydané GZ Loděnice v roce 1990 s názvem „Hop Trop II“, byly hudebníkům předány „ZLATÉ DESKY“, a později „PLATINOVÉ DESKY“. Skupina HOP TROP mnohokrát vystupovala v televizních pořadech a její autorské písničky jsou denně vysílány soukromými i státními rozhlasovými stanicemi. Přijali je za své trampové, vodáci, a romantici se vztahem k cestování a přírodě. Některé zlidověly a jsou vyučovány v základních školách. Na svých cestách do USA a Austrálie HOP TROP vystoupeními potěšil i české a slovenské krajany.

Diskografie:
1987 - Hop Trop live Na Petynce
1990 - Hop Trop II
1991 - Svátek
1993 - Hop Trop na Venkově
1996 - Proč bychom se netopili
1998 - Potvory 2000 - Bestiální Uf
2004 - Trojhlavá saň
2007 - Hop Trop live Na Petynce a bonusy (rozšířená reedice)

Obsazení:
Ladislav HUBERŤÁK Kučera - akustická kytara, zpěv
Jaroslav SAMSON Lenk - akustická kytara, zpěv
Jaromír ŠROUB Vondra - kontrabas, zpěv
Jiří Lenk- zvuk a světla
 
 

účet číslo 7681789001/5500

Jak se k nám dostat? 

MHD - zastávka Škola Kolovraty BUS č. 267,265 (50 metrů)

ČD - zastávka Praha-Kolovraty na tarti Praha hl.n. - Benešov (400 metrů)

autem - ulice Mírová

GPS 50°0'38.932"N, 14°37'39.626"E  

odkaz:

KD U Boudů

Restaurace a sál

e-mail: info@uboudu.cz

telefon: 776 150 060 

Kontakt

Klub U Boudů z.s. Mírová 66,
103 00 Praha 10 – Kolovraty
telefon 776 150 060 info@klububoudu.cz